donderdag 14 april 2011

Stapels

De vaart blijft erin, 60 granny squares.

Ik ben altijd van de snel klaar willen zijn maar deze missie bevalt me goed, het einde is nog lang niet in zicht, gelukkig.

De draadjes regenboog, hoeft ik straks mooi niet meer te doen als ik alle vierkantjes aan elkaar gehaakt heb, ik heb zoveel zin in de aanblik van een groeiende granny plaid, en dan die rand eronheen haken mmmmmmm. Lucy van het blog Attic 24 laat zien hoe je de granny's al bij het maken aaneen haakt, super gaaf, dan zie je het plaid op je schoot groeien. Ik maak echter series omdat ik de kleuren goed wil verdelen over het plaid, dan is het volgens mij een enorme uitzoekerij welke kleuren je per square moet gaan gebruiken.

1 opmerking:

  1. Geweldig zijn ze he? Ik ben ook lekker "op stoom": een gestaag groeiende stapel. Ik moet nog 8 x 5 granny's haken om alle kleuren/combi's te hebben gehad (ik heb nl. geen oranje). Dan zijn er 210 gemaakt, overdag en tussen de bedrijven door haak ik de binnenkantjes zodat ik 's avonds op de bank gedachteloos buitenste randjes kan maken.Ook ik haak ze niet meteen aan elkaar: wil een goede verdeling maken. Succes, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen